kolmapäev, september 19, 2007

Vedamine

Mitte et meil viimasel ajal tohutult hästi oleks läinud... SÕna otseses mõttes vedamine oli ja pärast oli sikutamine ka. Asi sai alguse laupäeval, kui meil oli vaja 3 m distantsliiste vedada. NO 1500 m oli neid latte kokku. Õnneks peale laadimise ajal Jass magas ja maha laadimise ajal vanaema hoidis. Sai see tehtud ootasime esmaspäeva. VOt siis hakkas tõeline vedamine. Hommikul haakisime vaese väikese sinise zigulii taha suure autovedamise treileri. sinna peale läksid tellinugd. Venna sõbralt saadud volksvageni (seekord punane ja suur) taha aga läks tõstuk. Nii me mehega kahekesi siis krundi poole suundusime. Kohale saime. Sellega polnud aga selle päeva vedamine veel möödas. Õhtul kell 4 oli vaja minna tooma roovi laudu. see kord 6 m ja jälle 1500 m. Jeee Jass magas. Aga kuna hunnik mida me sorteerisime oli õudus kuubis ja enaus roovi laudu kõverad, suusad või lihtsalt propelleris siis 400 pulgast sobis meile vaevu 200 ja sorteerimine võttis siga kaua aega. Jass ärkas poole pealt :S KUna ta Tarmo selga ei mahu, siis tuli ta mulle selga panna ja nii me Tarmoga tõstsime neid laudu - hunnikust sorteerimiseks ja sorteeritult kärule. Oi me saime lõpuks päris suure virna neid. Hirm oli, et kas käru ja auto vastu peavad. KÄru rattad olid küll kõveriti all. Aga vaikselt ja sujuvalt sai ka see koorem krundile ja Oss aitas seal selle maha võtta. Vedas jälle :)

Aga täna, kui tarmo tellinguid vedas, jäi ta suure kaubik bussiga mutta kinni krundil ja nüüd on laste tulevasel mänguväljakul lastele uus atraktsioon. Neil on nüüd kaevikud. BUssi muud moodi kätte ei saanud, kui kõrvalt laadur-ekskavaator tuli ja sikutas välja. Esimese köie tõmbas katkis ja siis tõime suures kraana köied, need pidasid vastu.

SIhukestes olukordades eriti pildistama ei hakka. pärast tagant järele küll mõtled, et oleks võinud ju. Aga eks ma siis homme lähen pildistan rööpaidki.

Kommentaare ei ole: