esmaspäev, august 25, 2008

Kinniste akende päev

Müstika. Ok see ei ole, et kui ilma kardnata akna ees põleb lamp, üritavad kõik võimalikud putukad ja mutukad öösel läbi akna klaasi end litsuda. Aga Tarmo andmetel üritas täna üks tuvi läbi meie akna lennata. Ja kui siin ei õnnestunu tagus naabrimehe akende vastu pead. Siis tuias natuke muruplatsil ja lendas edasi. EI tea kas peaks hakkama linnsu söögi maju ülesse panema? Minu külvatud muru ta vist ei leidnud. Tuvi siis. Ja selle riisi külvamise peale ma ikka ka veel mõtlen.

Aa ja siis tekkis kerge paanika, kui nägin, et kured üritavad mingit moodustist õhus tekitada. VIst harjutavad juba rivis lendamist. KUULGE SUVI ON VEEL JU? EKS? Palun???

2 kommentaari:

Terje ütles ...

Muidugi on suvi, aga kured peavad ju ka õppima, et kuidas see kolmnurk siis käib, ja meeskonnatööd teiste pesade kurgedega. tegelikult on need praegu kurgede kollektiivi suvepäevad

Anonüümne ütles ...

Tead, see häda võibki olla, et ei ole kardinaid ees - siis lind ei näe, et läbi ei saa. Või umbes nii. Meil lendasid kogu aeg vastu magamistoa akent, kuni ma kardina ette sain. Üht leevikest lausa toibutasime paar päeva saunas pappkasti sees, et naabri kolm kõutsi temaga üks-null ei teeks, enne kui ta tiivad kandma saab.