kolmapäev, august 27, 2008

Legod


Käisime eile külas. Ja seal läks kismaks. Ühe väikese lego auto pärast ja siis ühe suure lego kotsi pärast ja pärast veel ühe auto pärast. No ikka on ju vaja seda autot ja klotsi mis teisel käes on. Ja kahjuks ei olnud me ju ka ühtegi oma armast autot kaasa võtnud. VÕi kas see olekski aidanud? Igatahes oli kisa suur ja kisma kõva. Aga seal samas käis ka väike arutelu laste mänguasjade teemal ja tundub, et ma pole ainus, kes legodes vaimustuses on. Selles kirjutas kunagi ka Leevikese ema.
Helen, kusjuues vot siit sa saad vaadata erinevaid lego komplekte, mida eestis saada võib. Ja neid ei ole mitte vähe. Vasakul menüüs on veel terve rodu neid olemas.
Jasperi sugusele nublule näiteks sobivad lego duplod. Tema teeb nendest torne ja topib mehikesi läbi akna ja teeb kuku. Ja lego loomad on ka toredad. nendele saab legomehikese selga istuma panna ja nii ratsutavadki meil vahest sead, lehmad ning krokodill mööda tuba. Ja loomulikult on täielik tegija Lego rong. Sellega mängib nii jass kui issi. Kahjuks ainult on mõned komplektid väga kallid. Emmet näiteks väga vaimustab suur loomaaed ja need eriti sured klotis komplektid. No aga ei raatsi mitte nii surt raha välja käia. Eks siis tule loota, et sünnipäeval saab palju inimest kokku ja emme ning laps saavad sobivad mänguasjad.
kusjuures legodega on veel see hea asi, et nad kutsuvad ka täiskasvanuid mängima ning siis saab lapsega nö kvaliteetaega veeta. Ja noh ära neid ka laps lõhkuda ei jaksa ning neid saab lausa isalt pojale pärandada. VÕi meie puhul onult jassule. Sest näiteks onudest on Jassu vanaema juures ootamas üks suuremat sorti kingakarbitäis klotse. sea küll siis, kui jass vanemaks saab, sest need on väiksemat sorti klotsid

2 kommentaari:

Elsa ütles ...

Ja mina fänan ka legosid! :)
Ja minule meeldivad just need tavakomplektid. Poisil on küll ka erinevaid komplekte a la tuletrõjeauto jms, aga mulle tundub, et kui mõni pisike vidin selles suures kogunenud kastitäies kaduma läheb, siis õiget asja enam kokku ei saa. Hendrik tegelikult on siiski leidlik kombineerija ka... pigem Mona mingine printsessimaja-kaariku komplekt on selline, et isegi ei mäleta kuidas kokku käis disainilt ja mis kuskilt puud võib olla ;)

monika ütles ...

Meie peres kah on lego üks lemmikutest...isegi üks logopeed soovitas,et selline klotside ja tegelastega mässamine pidi lapse kõnele soodsamalt mõjuma-eriti kui nendega seda nn.kvaliteetaega veeta...Olen võtnud eesmärgiks jupi-kaupa Ville komplekti hankida...maainimesed nagu me oleme ;)...ja õnneks on võimalik seda ka osadena hankida ja nii saavad 3 jõnglast igks tähtpäevaks jälle väikese karbikese...